Ruska MTB Tahko 22.10.2022

 

 

22.10.2022

Syksyinen maastopyöräily- ja juoksutapahtuma Tahkolla päättää kauden! Rennossa tapahtumassa on tarjolla sekä Fun Ride-, että kilpailusarjat.

Aikataulu

Perjantai 21.10.2022

18.00-20.00 Kilpailutoimisto auki Piazzalla, jälki-ilmoittautuminen osallistujamateriaali

Lauantai 22.10.2022

9.0016.00 Kilpailutoimisto ja -narikka auki (Piazzan edusta)
9.0011.30 Jälki-ilmoittautuminen auki (Piazza edusta)
10.00 Tahkon Vuorijuoksun lähtö
12.00 Ruska MTB -lähtö
12.0017.00 Kisaruokailu (Break Sokos Hotel Tahko)
16.00 Maali sulkeutuu

Reitti ja huolto

Reitti kiertää Tahkon, Välimäen ja Rahasmäen alueilla. Sarjat kiertävät 21 km reittiä 1-2 kierrosta.


Huoltopisteet löytyvät Rahasmäestä sekä maalialueelta ja ensiapupiste maalialueelta. Huolloissa on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. Omien juomien ja muiden varusteiden jättäminen maalihuoltoon on mahdollista. Huolehdithan geelipakkaukset ym. huoltopisteiden roskakoreihin. Huoltopisteillä on myös ensiaputarvikkeita. Roskaaminen on kielletty ja aiheuttaa hylkäyksen. Oma huolto sallittu huoltopisteillä.

Reittiin sisältyy muutamia tieosuuksia, joissa on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Näillä osuuksilla pätevät liikennesäännöt eli kulje tien oikeaa laitaa ja huomioi muut tiellä liikkujat. Nämä osuudet ovat myös valvottu järjestäjien toimesta.

Sarjat ja osallistumismaksut

Ruska MTB

21 km 49 €,  Alle 18v ja Fun Ride -sarjat

42 km 59 €, M/N (3 parasta palkitaan), M/N 45, 50, 55, 60 (paras palkitaan).

Fun Ride -sarjassa tärkeintä osallistuminen ja hauskanpito. Sarjan palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Sähköpyörällä voi osallistua kaikille matkoille, mutta sähköpyöräläisille ei jaeta sijoituspalkintoja.

Osallistumismaksu sisältää: kilpailumateriaalin, ajanoton, huoltopisteiden palvelut, ruokailun, osallistujatuotteen sekä mahdollisuuden voittaa laadukkaita palkintoja niin sijoitusten perusteella kuin hyvällä arpaonnella.

Vuorijuoksu

12 km 39 €, M/N (3 parasta palkitaan), M/N50 ja P/T18 (paras palkitaan), Retki (arvontapalkinnot)

21 km 49 €, M/N (3 parasta palkitaan), M/N50 (paras palkitaan), Retki (arvontapalkinnot)

Vuorijuoksun kaikkien sarjojen lähtö tapahtuu kello 10.00.

Osallistujamateriaali

Osallistujamateriaali (kilpailunumero, osallistujatuote sekä ruokalippu) jaetaan kilpailutoimistosta (Piazzan edustalla) kisapäivänä.

Palkinnot

Palkittavien määrän sarjoittain voi tarkistaa alla olevasta taulukosta. Lisäksi arvontapalkintojen voi tarkistaa maaliin tullessaan erillisestä listasta.

MatkaSarjaPalkittavat
21 kmN183
21 kmM183
42 km N Yleinen3
42 km M Yleinen3
42 kmN451
42 km M451
42 km N551
42 km M551

Sijoituspalkinnot pyritään jakamaan maalialueella heti sarjojen valmistuttua. Seuraa kisakuulutusta.

Keskeytykset

Keskeyttänyt kilpailija ilmoittautuu maalissa, jolloin hänen suorituksensa kirjataan keskeytyneeksi. Loukkaantumistapauksissa ota yhteys toimitsijoihin evakuointia ja ensiapua varten. Rahasmäen huoltopiste ja valvotut teiden ylitykset toimivat evakuointipisteinä. Vakavissa tapauksissa soita suoraan 112.

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla on velvollisuus auttaa loukkaantunutta kanssakilpailijaa ja estää lisävahinkojen syntyminen.

Peseytyminen

Suosi oman majoituksesi pesutiloja jos mahdollista. Break Sokos Hotellin saunatilojen käyttäjämäärä on rajallinen.

Peruutusehdot ja kuvaaminen

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, keskeyttämään tai siirtämään tapahtuman järjestäjästä muusta riippumattomasta syystä (force majeure), järjestäjä ei ole velvollinen vastaamaan osallistujille aiheutuneista kuluista ja järjestäjä voi pidättää osallistumismaksun.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä on vakuuttanut oman toimintansa. Osallistujien tulee vastata omasta vakuutusturvastaan. Järjestäjä suosittelee kilpailijoita hankkimaan itselleen kattavan vakuutusturvan. Ilmoittautuessasi hyväksyt vastuunvapautusta koskevat periaatteet. Ilmoittautuessa kilpailija hyväksyy ja tiedostaa kilpailun luonteen ja sen, että osallistumalla kilpailuun hän vapaaehtoisesti ja tietoisesti altistaa itsensä kilpailemiseen liittyville ja myös ennalta-arvaamattomille riskeille. Kilpailija osallistuu tapahtumaan täysin omalla vastuullaan ja vapauttaa järjestäjän sekä järjestelyihin osallistuvat tahot kaikista mahdollisista vastuista. 

Huomioithan syksyiset olosuhteet niin pukeutuessasi kuin myös ajotyylissäsi.   

Vastuullinen järjestäjä Sky High Events Oy