Ruska MTB Tahko 23.10.2021

 

 

23.10.2021

Syksyinen maastopyöräilytapahtuma Tahkolla päättää pyöräilykauden! Rennossa tapahtumassa on tarjolla sekä Fun Ride-, että kilpailusarjat.

Aikataulu

Perjantai 22.10.2021

17.00-21.00 Kilpailutoimisto auki Piazzalla, jälki-ilmoittautuminen osallistujamateriaali

Lauantai 23.10.2021 (tarkasta muuttuneet lähtöajat)

9.3019.00 Kilpailutoimisto ja -narikka auki (Piazza)
9.3011.30 Jälki-ilmoittautuminen auki (Piazza)
12.00 M & N 50 km
12.10 Muut sarjat 50 km ja alle 18-vuotiaat 25 km
12.20 Fun Ride 25 km
17.00 Kierrokselle lähtö sulkeutuu
13.0017.00 Kisaruokailu (Break Sokos Hotel Tahko)
17.30 Maali sulkeutuu

Reitti ja huolto

Reitti kiertää Tahkon, Välimäen ja Rahasmäen alueilla. Sarjat kiertävät 25 km reittiä 1-2 kierrosta.

Huoltopisteet löytyvät Rahasmäestä sekä maalialueelta ja ensiapupiste maalialueelta. Huolloissa on tarjolla vettä, urheilujuomaa sekä geeliä. Omien juomien ja muiden varusteiden jättäminen maalihuoltoon on mahdollista. Huolehdithan geelipakkaukset ym. huoltopisteiden roskakoreihin. Huoltopisteillä on myös ensiaputarvikkeita. Roskaaminen on kielletty ja aiheuttaa hylkäyksen. Oma huolto sallittu huoltopisteillä.

Reittiin sisältyy muutamia tieosuuksia, joissa on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Näillä osuuksilla pätevät liikennesäännöt eli aja tien oikeaa laitaa ja huomioi muut tiellä liikkujat. Nämä osuudet ovat myös valvottu järjestäjien toimesta.

Sarjat ja osallistumismaksut

25 km 45 €,  Alle 18v ja Fun Ride -sarjat

50 km 55 €, M/N (Yleinen 3 parasta palkitaan), M/N 45, 50, 55, 60 (paras palkitaan).

Fun Ride -sarjassa tärkeintä osallistuminen ja hauskanpito. Sarjan palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Sähköpyörällä voi osallistua kaikille matkoille klo 12.00, 12.10 ja 12.20 lähdöissä, mutta sähköpyöräläisille ei jaeta sijoituspalkintoja.

Osallistumismaksu sisältää: kilpailumateriaalin, ajanoton, huoltopisteiden palvelut, ruokailun, osallistujatuotteen sekä mahdollisuuden voittaa laadukkaita palkintoja niin sijoitusten perusteella kuin hyvällä arpaonnella.

Osallistujamateriaali

Osallistujamateriaali (kilpailunumero, osallistujatuote sekä ruokalippu) jaetaan kilpailutoimistosta (Piazzan edustalla) kisapäivänä.

Ilmoittautuminen

Mukaan otetaan 400 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Palkinnot

Palkittavien määrän sarjoittain voi tarkistaa alla olevasta taulukosta. Lisäksi arvontapalkintojen voi tarkistaa maaliin tullessaan erillisestä listasta.

MatkaSarjaPalkittavat
25 kmN181
25 kmM183
50 km N Yleinen3
50 km M Yleinen3
50 kmN451
50 km M451
50 km N501
50 km M501
50 km N551
50 km M551
50 km N601
50 km M601

Sijoituspalkinnot pyritään jakamaan maalialueella heti sarjojen valmistuttua. Seuraa kisakuulutusta.

Keskeytykset

Keskeyttänyt kilpailija ilmoittautuu maalissa, jolloin hänen suorituksensa kirjataan keskeytyneeksi. Loukkaantumistapauksissa ota yhteys toimitsijoihin evakuointia ja ensiapua varten. Sekä Rahasmäen huoltopiste että valvotut teiden ylitykset toimivat evakuointipisteinä. Vakavissa tapauksissa soita suoraan 112.

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla on velvollisuus auttaa loukkaantunutta kanssakilpailijaa ja estää lisävahinkojen syntyminen.

Peseytyminen

Suosi oman majoituksesi pesutiloja jos mahdollista. Break Sokos Hotellin saunatilojen käyttäjämäärä on koronan takia rajallinen.

Koronaturvallisuus

Tapahtumassa kiinnitetään huomiota turvaväleihin, hyvään hygieniaan sekä muihin toimenpiteisiin, jotka estävät koronaviruksen leviämistä.

  1. Saavuthan paikalle vain terveenä.
  2. Osallistujamateriaalin jako tapahtuu ulkona Piazzan edustalla. Noudatathan turvavälejä materiaalia noutaessasi.
  3. Lähtöalueelle on varattu tilaa. Ryhmittäydy lähtöviivalle vasta vasta juuri ennen starttia.
  4. Huoltopisteillä on tarjolla käsidesiä. Huoltopisteiden tarjottavat otetaan pöydältä itse, mutta henkilökunta täyttää pullot tarvittaessa puolestasi.
  5. Suosi oman majoituksesi pesutiloja jos mahdollista. Break Sokos Hotellin saunatilojen käyttäjämäärä on rajallinen.
  6. Muista ruokailussa huomioida turvavälit ja hyvä hygienia.

Lisätietoja antaa tapahtumapäällikkö Hannu Airila: 050 3219714.

Tapahtuma järjestetään voimassa olevien viranomaisten ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Jos tapahtuma joudutaan perumaan tai osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan koronan takia, osallistumismaksut palautetaan täysimääräisesti.

Peruutusehdot ja kuvaaminen

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, keskeyttämään tai siirtämään tapahtuman järjestäjästä muusta riippumattomasta syystä (force majeure), järjestäjä ei ole velvollinen vastaamaan osallistujille aiheutuneista kuluista ja järjestäjä voi pidättää osallistumismaksun.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä on vakuuttanut oman toimintansa. Osallistujien tulee vastata omasta vakuutusturvastaan. Järjestäjä suosittelee kilpailijoita hankkimaan itselleen kattavan vakuutusturvan. Ilmoittautuessasi hyväksyt vastuunvapautusta koskevat periaatteet. Ilmoittautuessa kilpailija hyväksyy ja tiedostaa kilpailun luonteen ja sen, että osallistumalla kilpailuun hän vapaaehtoisesti ja tietoisesti altistaa itsensä kilpailemiseen liittyville ja myös ennalta-arvaamattomille riskeille. Kilpailija osallistuu juoksuun täysin omalla vastuullaan ja vapauttaa järjestäjän sekä järjestelyihin osallistuvat tahot kaikista mahdollisista vastuista. 

Huomioithan syksyiset olosuhteet niin pukeutuessasi kuin myös ajotyylissäsi.   

Vastuullinen järjestäjä Sky High Events Oy