Majoitus

Tahkolta löytyy majoitusta kaiken kokoisille seurueille. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa tästä sinulle parhaiten sopiva majoitus!

Break Sokos Hotel Tahkovuori sijaitsee aivan Tahkon ytimessä. Pyörien säilytystä varten on oma pyörävarasto ja runsas aamupala varmistaa riittävän tankkauksen pidemmällekin lenkille. Tapahtumakeskuksen vieressä sijaitseva parkkipaikka on varattu kokonaan hotellin asukkaiden käyttöön.

Hotelli on varattu täyteen 30.6.-1.7.2023, mutta mahdollisten peruutuspaikkojen tilanne päivittyy reaaliaikaisesti nettisivuille www.sokoshotels.fi.

Tahkon keskusvaraamosta löydät helposti alueen mökit, huoneistot ja muut majoitukset. Samalta sivulta voit varata myös koko lomareissun aktiviteetit ja vuokravälineet. Aloita reissusi Tahko.comilla!

Varaa majoitus suoraan tämän linkin kautta:  https://shop.tahko.com/?source=tahkomtb

Tahko Chaletin valikoimasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja kompakteista hotellihuoneista tilaviin, laadukkaisiin huviloihin.
 
Tee majoitusvaraus kätevästi verkossa: https://www.tahkochalet.fi/varaa
 
Tutustu majoituksiin tästä: https://www.tahkochalet.fi/majoitus-tahkolla/ 

Tahko Chalet tarjoaa majoituskohteet -15% normaalihinnasta.

Varaukset verkkokaupasta:

Golden Resortin huvilat ovat tilavia ja hyvin varusteltuja kaikilla mukavuuksilla. Niiden yksityisissä huoneissa majoitus onnistuu mukavasti myös isommaltakin seurueelta.

ALEKOODI: GOLDENMTB

Erinomaisella sijainnilla aivan Tahkon keskustassa palvelujen äärellä sijaitsevat kuusi Vietti huoneistoa. Kaikissa on kaksi makuuhuonetta ja täysin varusteltu keittiö. Löylyistä pääsee nauttimaan omassa saunassa.

ALEKOODI: VIETTIMTB

Ukko huoneet tarjoavat monipuolista majoitusta Tahkon keskustassa. Ukossa on 15 huonetta, kahdeksan saunallista 4:n hengen huonetta parvekkeella, kuusi 2:n hengen huonetta terassilla sekä yksi 5:n hengen perhehuone terassilla.

ALEKOODI: UKKOMTB

Tahko Span huoneistot ovat syystäkin pyöräilijöiden suosiossa. Laadukkaissa huoneistoissa viihtyy pidemmänkin reissun, ja pyörät saa mukavasti talteen isolle lasitetulle parvekkeelle. Tervetuloa viihtymään!
Ryhmille/seuroille yhteismajoitus hostellityyliin:
 
Apartments Annan 6 mh huoneisto
Majoitus 29.6-2.7.2023
 
Hinta koko huoneistosta 1200 euroa sis. liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen
 
Lisätiedot ja kuvat https://tahkoapartments.fi/apartments-anna-6-makuuhuoneen-huoneisto-tahkon-keskustassa-rinteet-lahella/
 
Apartments Anna 2 mh huoneisto sopii hyvin myös perheille (max 6 henkilöä)
 
Hinta 700 euroa sis. liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen
 
Lisätiedot ja kuvat https://tahkoapartments.fi/apartments-anna-2-makuuhuoneen-huoneisto-tahkon-keskustassa-rinteiden-ja-palvelut-aarella/
 
Apartments Huili 1 mh huoneisto neljälle
 
Hinta 600 euroa ajalle 29.6-2.7.2023  sis. liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous
 
Lisätiedot ja kuvat https://tahkoapartments.fi/apartment-huili-1-makuuhuoneen-huoneisto/
 
Tiedustelut suoraan puh. 020 7343 590 tai sp. info@tahkoapartments.fi koodi MTB23