Majoitus

Tahkolta löytyy majoitusta kaiken kokoisille seurueille. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa tästä sinulle parhaiten sopiva majoitus!

Break Sokos Hotel Tahkovuori sijaitsee aivan Tahkon ytimessä. Pyörien säilytystä varten on oma pyörävarasto ja runsas aamupala varmistaa riittävän tankkauksen pidemmällekin lenkille. Tapahtumakeskuksen vieressä sijaitseva parkkipaikka on varattu kokonaan hotellin asukkaiden käyttöön.
Tahkon keskusvaraamosta löydät helposti alueen mökit, huoneistot ja muut majoitukset. Samalta sivulta voit varata myös koko lomareissun aktiviteetit ja vuokravälineet. Aloita reissusi Tahko.comilla!
Tahko Chaletin valikoimasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja kompakteista hotellihuoneista tilaviin, laadukkaisiin huviloihin.
 
Tahko Chalet tarjoaa 15 % alennuksen päivän hinnasta kaikissa kohteissaan. Majoitusaika 1.-3.7.2022. Golden Resort, Ukko sekä Vietti Suites ovat varattavissa verkkokaupasta alennuskoodeilla GOLDENMTB, UKKOMTB sekä VIETTIMTB. Varauksen voit myös tehdä myyntipalvelusta sähköpostitse info@tahkochalet.fi tai 017 483 200.
 
Tee majoitusvaraus kätevästi verkossa: https://www.tahkochalet.fi/varaa
 
Tutustu majoituksiin tästä: https://www.tahkochalet.fi/majoitus-tahkolla/ 
Tahko Span huoneistot ovat syystäkin pyöräilijöiden suosiossa. Laadukkaissa huoneistoissa viihtyy pidemmänkin reissun, ja pyörät saa mukavasti talteen isolle lasitetulle parvekkeelle. Tervetuloa viihtymään!
Tahko Apartmentsin valikoimasta löytyy jokaiselle pyöräilijälle sopiva vaihtoehto! Huoneistojen varustelu ja sijainti ovat hyvät ja pyörät saa kätevästi lukkojen taakse joko varastoon tai parvekkeelle.