Majoitus

Tahkolta löytyy majoitusta kaiken kokoisille seurueille. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa tästä sinulle parhaiten sopiva majoitus!

Tahko Apartmentsin kodikkaat huoneistot Tahkon keskustassa edulliseen hintaan!

Kaikki huoneistomme ovat hyvin varusteltuja saunallisia huoneistoja, joissa tilaa on 1-12 henkilölle. Kaikkiaan tilaa on yli 200 yöpyjälle.

Katso ja kysy Teille sopivaa majoitusta.
Varaukset puh. 020 7343 590/myynti
sp. info@tahkoapartments.fi t
www.tahkoapartments.fi tarjouskoodi on ”tahkome” oikeuttaa 10 % alennukseen.
Tervetuloa! Toivottaa Tahko Apartments
Break Sokos Hotel Tahkovuori sijaitsee aivan Tahkon ytimessä. Pyörien säilytystä varten on oma pyörävarasto ja runsas aamupala varmistaa riittävän tankkauksen pidemmällekin lenkille.

Tahkon keskusvaraamosta löydät helposti alueen mökit, huoneistot ja muut majoitukset. Samalta sivulta voit varata myös koko lomareissun aktiviteetit ja vuokravälineet. Aloita reissusi Tahko.comilla!

Varaa majoitus suoraan tämän linkin kautta:  https://shop.tahko.com/?source=tahkomtb

Tahko Chaletin valikoimasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja kompakteista hotellihuoneista tilaviin, laadukkaisiin huviloihin.
 
Tee majoitusvaraus kätevästi verkossa: https://www.tahkochalet.fi/varaa
 
Tutustu majoituksiin tästä: https://www.tahkochalet.fi/majoitus-tahkolla/ 

Tahko Chalet tarjoaa majoituskohteet -15% normaalihinnasta.

Varaukset verkkokaupasta:

Golden Resortin huvilat ovat tilavia ja hyvin varusteltuja kaikilla mukavuuksilla. Niiden yksityisissä huoneissa majoitus onnistuu mukavasti myös isommaltakin seurueelta.

ALEKOODI: GOLDENMTB

Erinomaisella sijainnilla aivan Tahkon keskustassa palvelujen äärellä sijaitsevat kuusi Vietti huoneistoa. Kaikissa on kaksi makuuhuonetta ja täysin varusteltu keittiö. Löylyistä pääsee nauttimaan omassa saunassa.

ALEKOODI: VIETTIMTB

Ukko huoneet tarjoavat monipuolista majoitusta Tahkon keskustassa. Ukossa on 15 huonetta, kahdeksan saunallista 4:n hengen huonetta parvekkeella, kuusi 2:n hengen huonetta terassilla sekä yksi 5:n hengen perhehuone terassilla.

ALEKOODI: UKKOMTB

Tahko Span huoneistot ovat syystäkin pyöräilijöiden suosiossa. Laadukkaissa huoneistoissa viihtyy pidemmänkin reissun, ja pyörät saa mukavasti talteen isolle lasitetulle parvekkeelle. Tervetuloa viihtymään!