Tule mukaan kirjoittamaan kasvutarinaa!

Tahko MTB:ssä yhdistyvät keskikesän luonto, Tahkon vaativat reitit ja rento yhdessäolo lomakauden alussa. Tavoitteenamme on tehdä Tahko MTB:stä Suomen paras liikuntatapahtuma vuoteen 2025 mennessä, ja se onnistuu vain samaan tavoitteeseen sitoutuneiden kumppanien kanssa.


Visionamme on olla yksi Suomen parhaista liikuntatapahtumista vuoteen 2025 mennessä

Ytimemme on vaativa ja johtava maastopyöräilytapahtuma, mutta sielultamme olemme vauhdikas rämäpää ja välinehifistelijä, joka osaa pitää hauskaa ja nauttia elämästä ja luonnossa liikkumisesta. Ihailemme Åre Bikefestia, Jukolan viestiä ja sitä yhtä kaveria, joka ajoi Jopolla 60 km reitin läpi alle viidessä tunnissa.

 

Missionamme on tarjota uusia haasteita ja elämyksiä lajin parissa. Tuomme yhteen huiput, harrastajat ja välinevalmistajat, jotta pyöräilijät ja laji kehittyisivät yhdessä.

Paikallisesti tehtävämme on kehittää maastopyöräilyn mahdollisuuksia Tahkon alueella ja osaltaan parantaa alueen ympärivuotista tarjontaa. Teemme yhteistyötä paikallisten yhdistysten ja seurojen kanssa, joille tapahtuma mahdollistaa oman varainkeruun. Haluamme olla urheilutapahtumien suunnannäyttäjä Suomessa!


Yhteistyökumppanuudet

Valitse sinun tarpeisiisi sopiva yhteistyön taso ja hyppää mukaan kyytiin!

Myyntipaikat tapahtumaan

Tahko MTB on ehdoton tapahtuma pyöräilijän kesässä ja paikalla onkin koko maastopyöräilevä Suomi! Tule paikalle omalla esittely-/ myyntipisteelläsi.

  • 4 x 4 m myyntipaikka 500€ (+alv. 24%)
  • Lisäpaikat 250€ (+alv. 24%)
Kumppanuusasioihin liittyen ota yhteyttä:

Hannu Airila, 050 321 9714, hannu@tahkomtb.fi

Jere Pajunen, 050 564 7486, jere@tahkomtb.fi

 

Sijainti

  • Tahko, Sääskiniementie 560, Nilsiä
  • info@tahkomtb.fi
  • 050 321 9714 Hannu