Tahko MTB siirtyy kesään 2021

Viranomaisten ovat tänään antaneet määräyksen, että yli 500 hengen tapahtumat perutaan tulevalta kesältä heinäkuun loppuun asti. Näiden määräysten astuttua voimaan 26.-28.6.2020 järjestettäväksi suunniteltu Tahko MTB -tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin ja tapahtuma poljetaan seuraavan kerran 2.-4.7.2021.

”Hyvinvointi ja terveyden edistäminen on ollut yhtenä osana Tahko MTB:n syntytarinassa, ja terveys on ollut tärkein palanen tulevan kesän tapahtuman suunnittelussa. Olemme seuranneet tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja odottaneet hallituksen linjauksia ennen lopullisen päätöksen tekoa”, kertoo tapahtumapäällikkö Hannu Airila.

Koronatilanteeseen liittyvän epävarmuuden sekä Tahko MTB:n perinteiden takia tapahtumaa ei haluta siirtää syksylle. ”Syksyn mahdollisista kokoontumisrajoituksista ei ole tällä hetkellä tietoa ja lisäksi Tahko MTB:lla on vakiintunut paikka kesälomakauden avaajana. Haluamme tarjota osallistujille aidon Tahko MTB:n tunnelman, joten tapahtuman siirtäminen alkusyksyyn ei mielestämme vaali sen yli 20 vuotta kestänyttä perinnettä. Siksi koemme, että ainoa oikea ratkaisu tulee olemaan tapahtuman siirtäminen vuodella eteenpäin,” Airila jatkaa.

Kun tapahtuma siirretään, niin tälle vuodelle tehdyt ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti kesän 2021 tapahtumaan. Osallistumisen lykkääminen kesälle 2022 on myös mahdollista. Lisäksi osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle ilman kustannuksia.


Tahko MTB -pyöräilypäivä

Liikkuminen on monelle henkireikä valitsevassa tilanteessa. Pyöräily on lisäksi yksi parhaista liikunnan muodoista nykyisessä ympäristössä, jossa sosiaalisia kontakteja tulisi välttää. Suomen suurimpana pyöräilytapahtumana haluamme omalta osaltamme motivoida ihmisiä liikkumaan ja jatkamaan harjoittelua kohti kesää. Järjestämmekin 27.6. pyöräilyaiheisen Tahko MTB -teemapäivän, johon haluamme kutsua mukaan kaikki pyöräilyn harrastajat.

Pyöräilyn Tahko MTB-teemapäivään voi osallistua ajamalla kotimaisemissa haluamansa mittaisen lenkin. Päivä huipentuu suoraan After Ride -lähetykseen, jossa koostetaan päivän suorituksia sekä kuullaan tähtivieraidemme ajatuksia päivän pyöräilystä sekä sen sivusta. Julkistamme mukana olevia tähtivieraitamme tästä eteenpäin joka sunnuntai klo 18.00 Tahko MTB:n Facebook-sivulla.

”Emme tule myöskään unohtamaan maastopyöräileviä Tahkon ystäviä, minkä takia järjestämme syyslomaviikon lauantaina 17.10.2020 Tahko MTB:n hengessä Ruska MTB Tahkon. Tiedotamme tapahtumasta lisää 30.4., kun tärkeimmät yksityiskohdat on lukittu,” Hannu Airila lupaa.

Lisätiedot virtuaalisesta pyöräilypäivästä:

Tahko MTB -pyöräilypäivä

Lisätiedot Tahko MTB:n osalta

info@tahkomtb.fi

Hannu Airila, tapahtumapäällikkö

puh. 050 321 97 14