Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden lisäksi kattavan huoltopalvelun reitin varrella ja maalissa, tulospalvelun, ruokailun seisovasta pöydästä (vaihtoehtoisesti aamupalan) sekä Tahko MTB -T-paidan.

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, keskeyttämään tai siirtämään tapahtuman järjestäjästä riippumattomasta syystä (force majeure), järjestäjä ei ole velvollinen vastaamaan osallistujille aiheutuneista kuluista eikä osanottomaksua palauteta.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Peruutukset ja siirrot
Haluatko vaihtaa sarjaa?

Sarjan korotukset ovat osallistumismaksun erotusta vastaan mahdollisia. Myös sarjan vaihdot alaspäin ovat mahdollisia, vaihdossa ei hyvitetä osallistumismaksujen erotusta.

15.6. alkaen, muutokset (myös vuodella siirrot) ovat mahdollisia 14 euron muutosmaksua vastaan. Sarjan vaihdot ovat mahdollisia lähtöryhmäkohtaisten kiintiöiden puitteissa. 

Joudutko perumaan osallistumisesi?

15.6. alkaen, muutokset (myös vuodella siirrot) ovat mahdollisia 14 euron muutosmaksua vastaan. Sarjan vaihdot ovat mahdollisia lähtöryhmäkohtaisten kiintiöiden puitteissa. 

Maksutavat

1. Maksa osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa/ Mastercard korttimaksut.

2. Maksa osallistumismaksu Smartum Saldo -verkkomaksulla, Smartum Pay -sovelluksella, Edenred-mobiilimaksulla, Eazybreak-mobiilimaksulla tai ePassin mobiilimaksulla. Mitkään paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

Huomaa nämä asiat
Näin ilmoittaudut liikuntaedulla

Smartum Saldo -verkkomaksu / Smartum Pay -sovellus / Edenred-mobiilimaksu / Eazybreak-mobiilimaksu / ePassin mobiilimaksu:

3. Maksa osallistuminen kisatoimistossa. Emme hyväksy käteistä emmekä paperisia liikuntaetusetelietä. Vain korttimaksu ja sähköiset liikuntaedut Smartum Saldo -verkkomaksu / Smartum Pay -sovellus / Edenred-mobiilimaksu / Eazybreak-mobiilimaksu / ePassin mobiilimaksu. Varmista paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon osoitteessa https://www.tahkomtb.fi/ilmoittaudu/. Verkkoilmoittautuminen on auki 25.6. klo 23.59 saakka.

4. Maksa laskulla (yritykset, joista tulee joukkue). Yhteys info@tahkomtb.fi 31.5. mennessä.

Sijainti

  • Tahko, Sääskiniementie 560, Nilsiä
  • info@tahkomtb.fi
  • 050 321 9714 Hannu