Ennätys ennakkoilmoittautumisissa

Vuoden 2019 Tahko MTB -tapahtuman ensimmäisen hintaportaan ilmoittautumisissa tehtiin uusi ennätys, kun joulukuun aikana tapahtumaan ennakkoilmoittautui 795 henkilöä. Kasvua ennakkoilmoedellisvuoteen oli noin sata osallistujaa eli yli 15 prosenttia.

– Ensimmäisen portaan ennakkoilmoittautuneiden määrä oli positiivinen yllätys. Odotimme viime vuotisen kaltaista määrää, mutta se tavoitettiin jo hyvissä ajoin ennen määräajan täyttymistä. Ilmoittautumisten ennätysvauhti kertoo siitä, että Tahkon vetovoima kasvaa vuodesta toiseen, kertoo tapahtuman tuottaja Hannu Airila.

Tahko MTB:n suosituin sarja on ollut 60 kilometrin matka, jolle on aiempina vuosina osallistunut yli puolet kaikista osallistujista. Nyt ennakkoilmoittautuneista valtaosa on ilmoittautunut 60 kilometrin matkalle, joka on jaettu eri sarjoihin vauhdin ja kulkupelin mukaan. Tapahtumassa on mm. omat sarjansa myös sähköpyörille ja fatbikeille. Myös uusi 85 kilometrin sarja on kerännyt hyvin osallistujia.

Myydään loppuun kesäkuun aikana?

Tahko MTB:n osallistujaennätys on viime kesältä, jolloin tapahtumaan ilmoittautui kaikkiaan  2 240 polkijaa. Aikaisempina vuosina osallistujamäärä on rajattu 2 500 osallistujaan. Uusien sarjojen myötä kokonaisosallistujamäärää on mahdollista hieman kasvattaa vuodelle 2019.

– Mikäli sama tahti jatkuu, niin tasaisen vauhdin taulukolla vuoden 2019 Tahko MTB:n suosituimmat sarjat myydään loppuun kesäkuun aikana, Airila laskeskelee.

– Tavoitteemme on kasvattaa tapahtumasta koko perheen viikonloppu, jossa on nähtävää ja koettavaa myös niille, jotka eivät itse pyöräile. Näistä kuvioista kerromme lisää tammikuun lopussa, Airila lupaa.

Vuoden 2019 Tahko MTB poljetaan 28.-29.6.2019. Matkat ovat 25 kilometristä 180 kilometriin.

Sijainti

  • Tahko, Sääskiniementie 560, Nilsiä
  • info@tahkomtb.fi
  • 050 321 9714 Hannu