Ilmoittaudu 31.5. mennessä edullisemmin

Nimeä listaan nyt! Hintaporras vaihtuu vielä kerran touko-kesäkuun vaihteessa, mutta älä sinne asti odottele.

1.6. alkaen on jo kiire ja kalliimpi hinta. Ja 17.6. oletkin sitten jo myöhässä..sen suhteen, että saisit numerolapun nimikoituna nimittäin.

Pidä siis mielessä seuraavat päivämäärät:

31.5.2019 mennessä ilmoittautuminen – saat edullisemman hinnan

16.6.2019 mennessä ilmoittautuminen – saat oman nimen numerolappuun

Verkkoilmoittautuminen auki 27.6. klo 23.59 saakka.

Ilmoittautuminen tapahtuu vielä 17.6. alkaenkin tavalliseen tapaan verkkolomakkeella osoitteessa https://www.tahkomtb.fi/ilmoittaudu/. Verkkoilmoittautuminen on auki 27.6. klo 23.59 saakka. Perjantaista 28.6. alkaen ilmoittautua voi ainoastaan kisakansliassa klo 14 alkaen. Ilmoittaudu ennakkoon – varmistat paikkasi ja sujuu tapahtumapäivä jouhevammin.

Huomioi nämä:

Tee muutokset/ peruutukset/ vuodella siirrot 16.6. mennessä

Voit itse tehdä muutoksia tietoihisi (sarjan vaihdot, seuran nimen vaihto jne.) ilmoittautumisvahvistuksessa saamasi itsepalvelulinkin kautta.

Jos joudut perumaan osallistumisesi ilmoita siitä meille sähköpostilla. Emme palauta osallistumismaksua. Vaihtoehtoisesti voit itse myydä paikkasi toiselle tai voit siirtää osallistumisoikeutesi seuraavaan vuoteen ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Voit tehdä muutoksia tietoihisi aina siihen saakka, kun oma starttihetki koittaa. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@tahkomtb.fi.

Tervetuloa hakemaan vauhtia kesään Tahko MTB:stä! 

Ilmoittaudu tästä

Sijainti

  • Tahko, Sääskiniementie 560, Nilsiä
  • info@tahkomtb.fi
  • 050 321 9714 Hannu