Tahko MTB Summer Trail

Vaikka ilman paitaa

19.6. – 9.8.2020

Tahko MTB Summer Trail

Tahko MTB Summer Trail on 25 km merkattu maastopyöräreitti Tahkon ympäristössä. Reitillä voi myös kisailla rennon letkeässä omatoimisessa etappikisassa, joka koostuu neljästä segmentistä. Jos et halua mitellä paremmuudesta, voit kiertää reittiä vapaasti koko kesän!

Reitti on merkattuna 19.6. – 30.8.2020.

Reittikartta ja segmentit

Reitti on merkattu valkoisilla nuolilla, joissa punainen tausta. Segmenttien lähtö ja maali on merkattu erikseen kylteillä.

GPX-jälki

Lähtö ja maali

Reitin lähtöopaste sijaitsee Tahkolahden sillan itäpuolella rantaraitin ja Piazzan tuntumassa.

Sarjat ja palkinnot

Sarjojen nopeimmat palkitaan sekä osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Segmentit suoritetaan kisan hengen mukaan yhdellä ajolla, mutta omaa aikaansa saa toki parantaa niin monta kertaa kuin haluaa.

Miehet
Naiset
Miehet sähköpyörät
Naiset sähköpyörät

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumispalvelussa, jonne myös ladataan oma gps-jälki. Segmentit tulevat lisäksi Stravaan, jossa voi halutessaan vertailla tuloksia.

Ilmoittautumisen jälkeen toimi seuraavasti:

  1. Kierrä Tahko MTB Summer Trail haluamanasi ajankohtana 19.6-30.8.2020. Pelin hengen mukaisesti segmentit on suoritettava yhdellä ajolla, mutta reittiä voi kiertää useampaan kertaan ja näin parantaa aikaansa.
  2. Ota itsellesi aika kaikilta kisasegmenteiltä. Tärkeää on, että aikaa lähtee rullaamaan lähtöviivan ylitettyäsi ja päättyy maaliviivalle. Lentävät lähdöt ovat sallittu!
  3. Syötä tuloksesi jokaiselta segmentiltä yllä olevan linkin kautta. Tulos on jätettävä sunnuntai-iltaan 30.8.2020 klo 23.59 mennessä. Segmenttiin käytettyjen aikojen lisäksi palveluun on jätettävä linkki palveluun, josta suoritus voidaan tarpeen mukaan todentaa (esim. Garmin Connect, Polar Flow SuuntoApp tai Strava
    • Fun Ridessa voit jättää tiedon osallistumisestasi, aikaa ei tarvitse ilmoittaa.
  4. Jaa tunnelmasi reitiltä somessa ja tägää julkaisuun @tahkomtb

Tulospalveluun liittyvissä ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tahkomtb.fi.

Muistakaamme vielä voimassa olevat koronarajoitukset sekä erityisesti turvavälit poluilla liikkuessamme.

Kesäisiä hetkiä Tahkon poluille!

Maastopyöräilijän etiketti

Otamme huomioon muut kulkijat. Hallittu tilannenopeus tuo turvallisuutta kaikille. Pyöräilijä nopeampana on valmis väistämään muita.

Järjestelyvastuu

Reitin merkkauksesta ja ylläpidosta vastaa Tahko MTB:n järjestäjä Sky High Events Oy. Opasteisiin liittyvät palautteet voi lähettää osoitteeseen info@tahkomtb.fi. Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Viimeisen segmentin lähtöpiste.