Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden lisäksi kattavan huoltopalvelun reitin varrella ja maalissa, tulospalvelun, ruokailun seisovasta pöydästä (vaihtoehtoisesti aamupalan) sekä Tahko MTB -T-paidan.

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, keskeyttämään tai siirtämään tapahtuman järjestäjästä riippumattomasta syystä (force majeure), järjestäjä ei ole velvollinen vastaamaan osallistujille aiheutuneista kuluista eikä osanottomaksua palauteta.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Peruutukset ja siirrot

Voit siirtää osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@tahkomtb.fi.

Voit myös siirtää osallistumisoikeuden seuraavaan vuoteen ottamalla yhteyttä info@tahkomtb.fi. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Sarjan korotukset ovat osallistumismaksun erotusta vastaan mahdollisia. Myös sarjan vaihdot alaspäin ovat mahdollisia, vaihdossa ei hyvitetä osallistumismaksujen erotusta.

Viimeisen kahden viikon ajan ennen tapahtumaa, 15.6. alkaen, muutokset (myös vuodella siirrot) ovat mahdollisia 14 euron muutosmaksua vastaan.

Liikuntaeduilla ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua maksaen osallistumismaksun liikuntaedulla. Vastaanotamme osallistumismakuja Smartum Saldo -verkkomaksulla, Edenred-mobiilimaksulla, Eazybreak-mobiilimaksulla sekä ePassillaValitettavasti mitkään paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

POIKKEUS: Yleisön pyynnöstä vastaanotamme Smartum- ja Edenred-liikuntaseteleitä 31.12.2018 asti! Ota yhteyttä info@tahkomtb.fi lisäohjeita varten! Tavoitteenamme on luopua kaikista fyysisistä maksuvälineistä Tahko MTB:n yhteydessä varmistaaksemme maksujen sujuvan ja turvallisen käsittelyn.

Huomaa nämä asiat:

Smartum Saldo -verkkomaksu
Edenred-mobiilimaksu

Eazybreak-mobiilimaksu

ePassin SporttiPassi

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!